Användarvillkor

1. Allmänt

Genom att använda vår webbplats och/eller göra ett köp accepterar du att följa dessa användarvillkor. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera dessa villkor när som helst utan föregående meddelande.

2. Användning av webbplatsen

Du får endast använda webbplatsen för lagliga ändamål och på ett sätt som inte kränker andras rättigheter eller begränsar eller hindrar deras användning av webbplatsen.

3. Köp och betalning

Alla priser på webbplatsen är angivna i svenska kronor exklusive moms. Betalning sker via de betalningsmetoder som anges på webbplatsen. Genom att genomföra ett köp bekräftar du att du har rätt att använda den angivna betalningsmetoden.

4. Beställning och orderbekräftelse

När du har gjort en beställning skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress du har angivit. Avtalet mellan dig och oss ingås när vi har bekräftat din beställning.

5. Ändringar av tjänster och produkter

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller sluta erbjuda våra produkter eller tjänster utan föregående meddelande.

6. Ansvarsbegränsning

Vi ansvarar inte för eventuella skador som uppstår genom användningen av vår webbplats, inklusive förlorade intäkter eller data, såvida inte sådan skada är ett resultat av grov oaktsamhet från vår sida.

7. Gällande lag och tvister

Dessa användarvillkor regleras av svensk lag. Tvister som uppstår med anledning av dessa villkor ska avgöras av svensk domstol.