Retur- och Återbetalningspolicy

1. Ångerrätt

Som konsument har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit produkten, i enlighet med distansavtalslagen. För att utöva din ångerrätt, vänligen kontakta vår kundservice på support@popkorn.se innan du returnerar produkten.

2. Returer

För att en retur ska godkännas måste produkten vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den, inklusive originalförpackningen. Vissa produkter är undantagna från returrätten, såsom specialbeställningar och förseglade varor som inte kan återförslutas av hälso- eller hygienskäl.

3. Återbetalningar

När vi har mottagit och inspekterat den returnerade produkten kommer vi att meddela dig om din retur har godkänts. Om den godkänns, kommer återbetalningen att ske via den ursprungliga betalningsmetoden inom 14 dagar. Observera att fraktkostnader för returen kan dras av från återbetalningen.

4. Defekta eller felaktiga produkter

Om du har mottagit en defekt eller felaktig produkt, kontakta oss omedelbart för att få hjälp med retur och ersättning eller återbetalning.

Leveranspolicy

1. Leveranstid

Vi strävar efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Normal leveranstid är 1–4 arbetsdagar inom Sverige, beroende på valt leveransalternativ och leveransadress.

2. Fraktkostnader

Fraktkostnaden varierar beroende på beställningens vikt och leveransadress. Exakta fraktkostnader anges i kassan innan du slutför ditt köp.

3. Leveransmetoder

Vi erbjuder olika leveransalternativ som anges vid kassan. Du kan välja det leveransalternativ som passar dig bäst. Alla leveranser sker via betrodda logistikpartners.

4. Internationella leveranser

Vi levererar för närvarande endast inom Sverige, men för företagskunder kan vi göra undantag. Kontakta vår kundservice för mer information.

5. Ej uthämtade paket

Om ett paket inte hämtas ut från ombudet och returneras till oss, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för fraktkostnader och eventuella hanteringsavgifter.

6. Transportskador

Om din leverans är skadad vid mottagandet, vänligen rapportera detta omedelbart till både transportören och oss. Spara emballaget och produkten för vidare instruktioner.